KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Güzelyurt Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrencileri, TRT ve TUSAŞ iş birliği ile hazırlanan Aslan Hürkuş Anka Adası filmini izledi. Keyifli anlar yaşayan öğrencilerimiz, bunun yanında yerli savunma sanayimizin ürettiği araçları da tanımış oldu.

Ara

Okulumuz Felsefe ve Düşünce Kuılübü, Karacasu Karaziyaret Halk Kütüphanesinde düzenlenen Araaştırmacı Yazar Ali AVGIN söyleşisine katıldı. Kahramanmaraş'ın tarihi ile ilgili söyleşi sonrası öğrencilerimiz yazarla tanıştı.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Paşa, 10 Kasım günü saat 09.05'te saygı duruşuyla bir kez daha anıldı. Saygı duruşundan sonra Ata'ya Saygı etkinlikleri düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yaşı, okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda ilköğretim haftası törenle kutlandı. Tören sonrası okulumuzun öğretmenleri, öğrencilere kavhe ve çikolata ikram etti.